banner2
Öne Çıkanlar Everton İçişleri Bakanı İBO İş Adamı İşte

Kurtuluşun 100. Yılında URSİAD'dan Mesaj

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı olan 11 nisan ile ilgili olarak bir mesaj yayınlayan URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçivan, "11 Nisan 1920 tarihinde Şanlıurfa'da inancın, kararlığının ve cesaretinin vuku bulduğu, milletin kendi çabalarıyla Kuvvai Milliye ruhuyla düşmanı şehirden kovduğu milli bir kurtuluş günüdür" dedi.
Ecdadımızın büyük bir fedakarlıkla bağımsızlık mücadelesini kazandığı bu milli zaferin 100.yıldönümün'de ecdadımızın şanlı hatırası önünde saygıyla eğildiklerini dile getiren Bahçivan açıklamasını şu şekilde surdurdu; "Allah onlardan razı olsun bu uğurda şehit olanların şehadetlerini Rabbim kabul etsin. Biz bu şanlı ecdadın torunları olarak ecdadımızla, cedlerimizle ne kadar övünsek azdır.
Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı sene-i devriyesini andığımız bu günlerde dünya insanlığı ve ülkemiz malesef bulaşıcı bir hastalıkla mücadele etmektedir. Bu konuda devletimizin yaptığı birçok hizmete biz URSİAD olarak destek veriyoruz. Sağlık teşkilatımıza güveniyoruz onlara URSİAD olarak şükranlarımızı gönderiyoruz.
Ülke ekonomisinin zor duruma düştüğü bu günlerde biz iş insanları olarak üstümüze düşen vazife yılmadan, eğilmeden iş hayatımızı imkan dahilinde yürütmek ve devletimizin 'Evde Kal' talimatına uymaya gayret etmektir.
Bu vesileyle URSİAD Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları olarak, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılını saygı ve minnetle yad ederken, Şanlıurfa'da görev yapan başta Sayın Valimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Kaymakamlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Kamu Kurum Müdürlerimize saygılarımızı gönderiyor tüm Şanlıurfa halkına sağlık ve esenlik dolu güzel günler temenni ediyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.