banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Komşu Köyün Delisi Oyunu Gelen Konuklardan Tam Not Aldı

Ünlü tiyatro eleştirmenlerinin de izlediği oyun gelen konuklardan tam not aldı.

Üstün Dökmen'in yazdığı Hasan Ocakoğlu’nun yönettiği, birçok devlet tiyatrosunun sahnelediği "Komşu Köyün Delisi" adlı trajikomik tiyatro oyunuyla Şanlıurfalılarla bir kez daha buluşan büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sergilediği oyunla, tiyatro severlerin büyük ilgisini çekiyor. Şair Nabi kültür merkezi’ni saatler öncesinde dolduran vatandaşlar oyuna büyük ilgi gösterdi.

Tiyatro Oyununa, Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Bursa Kültür Sanat Vakfı Müdürü ve Yeni Tiyatro Dergisi Anadolu Ödülleri Jürisi Hacer Özbek, Yeni Tiyatro Dergisi Koordinatörü Yetkin Yüksel, Yeni Tiyatro Dergisi editörü, jüri üyesi, ulusal basın tiyatro eleştirmeni Mustafa İri ve Şanlıurfalı sanatseverler katıldı.
Oyun sonunda oyuncuları tebrik eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, performanslarından dolayı oyunculara teşekkür etti. 

Özçınar, “Şanlıurfa'da kültür sanat faaliyetlerimiz devam edecek. Hemşehrilerimiz çok güzel ilgi gösteriyor. Bu gün dışarıdan gelen tiyatro eleştirmenleri ve jüri üyelerini de misafir ettik, bu ekibmiz 13 ilçemizde gösterilerimiz devam ediyor. Tiyatro bir toplumun kendi dinamikleri ile ayakta durabilmesi için halka verilebilecek en güzel mesaj tiyatro ile sinema ile ve sanat ile verilir. Büyükşehir Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz önem çok fazla” diye konuştu.

Bursa Kültür Sanat Vakfı Müdürü ve Yeni Tiyatro Dergisi Anadolu Ödülleri Jürisi Hacer Özbek, Yeni Tiyatro Dergisi Koordinatörü Yetkin Yüksel, Yeni Tiyatro Dergisi editörü, jüri üyesi, ulusal basın tiyatro eleştirmeni Mustafa İri, büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tebrik ederek çok başarılı bir şekilde oyun sergilendiğini belirttiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.