banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kızılay Şanlıurfa Şubesi'nde görev dağılımı

Geçtiğimiz 10 Şubat 2013 Pazar günü gerçekleştirilen Kızılay Şanlıurfa Şubesi Olağan Genel Kurulu sonrasında yeniden seçilen Yeni Yönetim Kurulu, seçim sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, aralarında görev dağılımı yaptılar. Kızılay Şanlıurfa Şubesi Yeni Yönetim Kurulunun ilk toplantısında oy birliği ile Başkan,   Av. Ahmet Elçi, Başkan Yardımcısı M. Talat Akay, Genel Sekreter Şahban Kılıç, Sekreter Yardımcısı Neşet Uçkan, Muhasip Fehmi Çakır, Veznedar Celal Sade, Üye Ahmet Hamdi İnan’ dan oluştu.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Ahmet Elçi, şu açıklamalarda bulundu;  “Olağan Kongrenin ardından yönetim Kurulu üyelerimizin görevlerini belirlemek ve çalışmalarımıza yön vererek Kızılay’ın layık olduğu sevilere getirme azmi ve çabasını içerisindeyiz.Bu anlamda 142 yıldır hizmet eden Türk Kızılay Derneği'nin bugün dünyanın her tarafında yardıma muhtaç olan kişilerin dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın hizmet ettiğini belirtti.Kızılay Şanlıurfa Şubesi olarak imkânları dâhilinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Ayrıca, “Türk Kızılay’ına yapmış olduğu katkılardan ve tüm çalışmaları yakından bizzat takip ederek, Kızılay Derneğimizin daha iyi yerlere gelmesine çalışan, Sayın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da sonsuz minnet duygularımızla teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.