banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

KASSAK Başkan’ı Kurt’a yeni görev


Başkan Kurt’a Karadeniz Eğitim Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği’nin Üst Kurul Onur Üyesi görevi verildi. 
Divan Başkanı İsmet Orhan, “Çok değer verdiğim, kıymetli bir isim Salih Başkanımızı Üst Kurul Onur Üyesi olarak görevlendiriyoruz” dedi.
Genel Başkan İsmet Orhan, Başkan Kurt ile 25 yıl öncesine dayanan bir dostluğu olduğunu vurguladı.
Yeni yönetim de İstanbul İl Başkanlığı görevini üstlenen Hüseyin Keleş tebrikleri kabul etti.
Hüseyin Keleş yönetiminde görev alan Anadolu Kadın Gücü Derneği Başkanı Dilek Yalçın’ın mütevaziliği ve hanımefendiliği ile ortaya koyduğu üstün çaba ve gayretleri gözden kaçmadı.
Misafirler arasında şıklığı ile yerini alan TİNGADER İstanbul Şube Başkanı Nihan Özdemir ve Genel Sekreteri Yasemin Kurt, Genel Başkan İsmet Orhan ve seçilen yeni yönetimi ve İstanbul İl Başkanı Hüseyin Keleş’i ayrıca tebrik ederek, TİNGADER’in faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verdi.
Kıymetli Sanatçımız Abdurrahman Yazıcı’nın değerli oğlu Yasin Yazıcı’nın düğünü olduğunu hatırlatan Başkan Kurt, Genel Başkan İsmet Orhan ile İstanbul İl Başkanı Hüseyin Keleş ve Dilek Yalçın Hanım ile düğüne iştirak edecek misafirlerle vedalaşarak kongreden ayrıldı.
Yasemin KURT/İSTANBUL
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.