banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi PKK haber Şanlıurfa Büyükşehir Büyük Otluca

Karaköprü’deki Şeker Baba Camisi İbadete Açıldı


Karaköprü'de Celal Şeker öncülüğünde Şeker ailesinin hayratıyla inşa edilen Şeker Baba Camisi Cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı. Akpiyar Mahallesinde bulunan, 4 katlı olan ve içerisinde erkek-kadın taziye evi ve Kuran kursu da bulunan caminin açılışı nedeniyle Kuran'ı Kerim tilaveti ile hatim yapılırken, Cuma namazı çıkışı vatandaşlara tirit ikramı yapıldı. 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Mehmet Ali Cevheri ve Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl da Cuma namazını Şeker Baba Camiinde kılarken, ibadethaneyi ilçeye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Celal Şeker ve Şeker ailesine teşekkür ettiler. 
Caminin inşasında öncülük eden ve büyük emekleri olan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker caminin ibadete açılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Aile olarak hem vatandaşa hizmet için hem de dinimize hizmet için böyle bir eser bırakmak istedik. Çok şükür ki bugün Camimiz ibadete açıldı ve gerek taziye evi gerekse Kuran Kursu ile hizmet verecektir. Bu camimizin tamamlanmasında emeği geçen herkese, bize dua ecen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Caminin mahalleye kazandırılmasından mutlu olan vatandaşlar güzel bir ibadethanenin yapılmasından memnuniyet duyduklarını dile getirirken, hayrı yapan Şeker ailesine dua ettiler. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.