banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR BAKIMLA GÜZELLEŞİYOR

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında sıcak hava nedeniyle vatandaşlar için alternatif yaşam ve dinlenme alanı olan parklarda çim biçme, temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirerek daha güzel ve temiz parkları vatandaşlara sunuyor.

Kişi başına yeşil alan oranı ortalama 8 metrekare olan ilçede vatandaşlar özellikle yaz aylarında parkları çok fazla kullanırken, vatandaşların temiz ortamda zaman geçirmeleri için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatı doğrultusunda ilçedeki tüm parklarda program dahilinde çim biçme ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Park ve Bahçeler ekipleri, çim biçme çalışmalarının yanı sıra vatandaşların daha rahat ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla parklardaki bank, oyun grubu, fitness grubu gibi malzemelerin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

Vatandaşların parkları sorunsuz bir şekilde kullanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut parklarda düzenlemeler yaparken ilçeye yeni parklar kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.