banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karaköprü Uçurtma Şenliğinde Gökyüzü Şenlendi

Karaköprü Belediyesi mesire (piknik) alanında gerçekleşen uçurtma şenliğine gelen aileler toplam 4.500 (dört bin beşyüz) kişilik olmak üzere bedava dağıtılan döner ve uçurtmalar ile hem piknik yaptılar hem de uçurtmalarını gökyüzünde uçurarak unutulmaz bir gün yaşadılar. Uçurtma şenliğine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Piknik alanına gelen ailelerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, uçurtmaları çocuklara elleri ile tek tek dağıtarak daha sonra kendiside şenliğe katılanlarla beraber uçurtma uçurdu. Alanda oldukça neşeli ve güzel bir gün geçiren aileler uçurtma şenliği organizasyonunu yapan Belediye Başkanına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve İl Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan spor tesisini gezdiler. Başkan Çiftçi; yaptığı açıklamada “Öncelikle Sayın Valimize ve Emniyet Müdürümüze katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, uçurtma şenliğimizi geçen yıl başlatmıştık çocuklarımızın, gençlerimizin ve Ailelerimizin yoğun ilgisi var, Sayın Valimize bir kez daha teşekkür ederim her konuda bizlerin yanında oluyorlar, şuan da spor tesislerindeyiz Karaköprü Belediye Spora bu tesisi yaptık, halkımıza da açık olacak,  uçurtma şenliğine katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise “Ben de Başkan’ı tebrik ediyorum, gerçekten gördüğünüz gibi Karaköprü’ye değil tüm Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa gençliğine hizmet edecek bir spor bölgesi oluşturuyor, UEFA standardın da bir futbol sahası yapılmış arka tarafımızda bir yüzme havuzu yine yan tarafta bir gençlik merkezi var. İnşallah şuan da düşünülmüyor ama bir programlayabilirsek bide spor salonu ile bu alan çok güzel bir spor alanı olacak gençlerimiz burada spor yaparlar. Uçurtma şenliğini bu yıl ikincisi yapılıyor, alanda gördünüz bütün aileler Karaköprü’lüler Şanlıurfa’lılar çocuklarını almış gelmişler, güzel bir bahar havasında urfanın en güzel günlerinde uçurtma uçuruyorlar ben herkese bu vesile ile güzel günler çocukları ile mutlu, huzurlu, barış, kardeşlik içerisinde günler diliyorum” dedi. Daha sonra Vali Güvenç, Başkan Çiftçi ve İl Emniyet Müdürü Likoğlu birlikte uçurtma uçurdular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.