banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

KARAKÖPRÜ OKUMA EVLERİ ÖĞRENCİLERİN UĞRAK YERİ OLDU


 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren okuma evleri, sınavlara hazırlanan ve sessiz bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Esentepe Okuma evine gelen öğrenciler temiz ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulurken, bu hizmeti kendilerine sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Öğrenciler, gerek okul derslerine gerekse ÖSYM sınavlarına okuma evinde çalıştıklarını, sessiz bir ortamda derse daha iyi odaklandıklarını ifade ettiler.

Kütüphane görevlilerinin de kendilerine her türlü kolaylığı sağladığını dile getiren öğrenciler, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye de hem verilen hizmet hem de okuma evinin kapanma saatini 17.00'den 19.00'a aldığı için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.