banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Karaköprü'de Kadınlar gününe özel konser!

Sosyal ve sanatsal faaliyetlerine pandemi arasından sonra yeniden başlayan Karaköprü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar için Şanlıurfalı ünlü santur üstadı sanatçı Sedat Anar konseri düzenledi.

Karaköprü Belediyesi yeni kültür merkezinde gerçekleştirilen konsere kadınlar yoğun ilgi gösterirken, sanatçı Sedat Anar santur ve erbane eşliğinde türküler söyledi. Konsere kadınlar yoğun ilgi gösterirken, özellikle konserin son bölümündeki solo erbane ve santur gösterisi büyük alkış aldı.

Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılırken, konsere gelen hanımların doğum gününü kutladı. Başkan Baydilli yapmış olduğu konuşmada hayatın her alanını şekillendiren ve güzelleştiren kadınlar için böyle bir konser düzenlediklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Bu akşam Sedat Anar hocamızı memleketi Şanlıurfa’da ilk kez bir konser için ağırladığımızdan dolayı mutluyuz. Kadınlar gününe özel bir etkinlik yapmak istedik ve bunun da en güzel Sedat Anar konseri ile olacağını düşündük.

Kadınlar gerçekten evde, iş yerinde, sokakta ve her yerde toplumun yapı taşı olan, toplumu şekillendiren bireylerdir. Gerek dinimizde gerekse geleneklerimizde kadının yeri çok ayrıdır ve değere layıktır. Bu vesile ile konserimize katılan hanımların ve tüm kadınların gününü kutluyorum” diye konuştu.

Sanatçı Sedat Anar da memleketi Şanlıurfa’da ilk defa bir konser verdiğine değinerek bunu sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti. Çok güzel bir konser gerçekleştirdiklerini ve ilgiden memnun olduklarını ifade eden sanatçı Anar, Şanlıurfa’ya daha fazla gelmeye çalışacaklarını söyledi.

Konsere katılım gösteren kadınlar da kendilerini düşünerek böyle bir organizasyon gerçekleştiren Karaköprü Belediyesine ve Başkan Baydilli’ye teşekkür ederek güzel bir konser olduğunu dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.