banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Folklor ekibi kupasını başkana götürdü

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 4 takımın mücadele verdiği büyükler halk oyunları yarışmasında birincilik elde ederek Şanlıurfa’yı bölgede ve yurt genelinde temsil etmeye hak kazanan Karaköprü Belediyesi spor halk oyunları takımı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi makamında ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Baydilli, yarışmada aldıkları başarıdan dolayı Karaköprü Belediyesi spor halk oyunları takımını tebrik etti.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“13 Şubat Cumartesi günü Şanlıurfa Halk oyunları yarışması düzenlendi. Yarışmada büyükler kategorisinde mücadele veren Karaköprü Belediyesi folklor ekibimiz birincilik elde ederek kupayı kazandılar. Bugün de kazandıkları birincilik kupasını bize getirdiler. Ben buradan folklor takımımıza başarılar diliyorum. Folklor takımımızın, bölgede Karaköprü’müzü, Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Onlara güvenimiz tam. Onların yanında olacağız. Biz Karaköprü Belediyesi olarak Şanlıurfa’mızı il dışında temsil edecek tüm sporcularımızın yanında olacağız. İnşallah folklor takımımız Türkiye birinciliği kupasını alır, getir burada onun kutlamasını yaparız”

Konuşmaların ardından Karaköprü Belediyesi spor halk oyunları takımı, kazandığı birincilik kupasını Başkan Baydilli’ye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.