banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

İşitme engellilere kutlu doğum müjdesi

Bu yıl`ki teması DİN ve SAMİMİYET olan Kutlu Doğum  Etkinlikleri 11-20 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’da devam ediyor.

İnsanlığa gönderilen son Peygamberin Hz.Muhammed`in dünyaya gelişinin 1443 yılı münasebetiyle Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Şadiye  Yılmaz Hanımefendi Şair Nabi Kültür Merkezinde hanımlara yönelik yaptığı programla  bu yılki temanın önemini anlattı.

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedin tüm dünyaya örnek olan candan, içten, samimi davranışını bu yıl yeniden vurgulamak Allah Rızasındaki yerini önemini anlatmak için şehrimizin pek çok yerinde halka açık etkinliklerle davet ederek anlatılmak istediği ifade etti.

Konuşmasında işitme engellilere yönelik çalışmalarının olduğunu ifade eden Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz; “İşaret dili kullanılarak Kuran`ı Kerim ve Din eğitimi vereceğiz” dedi.

 


Etkinliklerinin 20 Nisan tarihine kadar süreceğini belirten İl Müftülüğü 16 Nisan Çarşamba akşamı Gap Arena Stadyumunda Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmezin Din ve Samimiyet üzere konuşmacı olarak katılacağı Grup Dergâhın ilk kez seslendireceği ilahileriye devam edilecek olan programın sonunda noter huzurunda çekilişi yapılacak olan 10 kişi kutsal topraklarda Umre heyecanını yaşayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.