banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

İndirimli Bir Şekilde  Müzekart Sahibi Olabilirsiniz

İndirimli olarak satışa sunulan Müzekartlara sahip olan vatandaşlar, Şanlıurfa'da Göbeklitepe ve Mozzaik Müzesi başta olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 300'den fazla müze ve örenyeri ile Milli Saraylara bağlı tarihi Mekanları ziyaret edebilecekler.

Müzekart'ın fiyatını 70 liradan 60 liraya düşürdüklerini açıklayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, Müzekar'ın sağladığı gaydalardan bahsetti.
Mart ayında itibaren kart sahini olanların bir yıl boyunca kullanabileceklerini dile getiren Aslan şunları söyledi: "1 Marttan itibaren 1 yıl süre ile Göbeklitepeye ve Müzelerimize sınırsız giriş hakkı tanıyan müze kart sadece 60 TL. Ayrıca alacağınız bu müze kart ile yine 1 yıl süre ile Bakanlığımıza bağlı 300'den fazla müze ve örenyeri ile Milli Saraylara bağlı tarihi Mekanlara da sınırsız giriş hakkı sağlamaktadır. Sevdiklerinize Müze Kart Hediye Edin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.