banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

İlci’den “Fazla Çorabın Var mı? “ Kampanyasına Destek

Ziyarette, kampanyanın  gönüllüsü  Funda Ateşoğlu “Daha önce bir kampanya düzenleyerek kalem topladık, şimdi de çorap toplamaya başladık. Onun için  öncelikle sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzden izin almak istiyoruz, sonra da kampanyalarımıza desteklerini bekliyoruz.” dedi.

 

Daha önce "Fazla Kalemin var mı? Projesiyle gündeme gelen ve bu sefer “Fazla Çorabın Var mı?"  adlı kampanyayla yola çıkan  Funda Ateşoğlu ve beraberindeki gönüllülerden Sabri Dişli, Burhan Akar, Abdulkadir Turan’ı  çalışmalarından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü İlci, “Böylesi önemli bir kampanyaya hayır demek bir eğitimciyle bağdaşmayan bir cevap olur. Bu toplum hepimizin. İhtiyacı olan da veren de bizimdir. Sosyal sorumluluk çerçevesinde hazırlanan ve gönüllülük esasına dayalı bu kampanyayı yürekten kutluyorum. Kurumumuza ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Köylerimizde muhtaç olan çocuklara el uzatmak, onların saçlarını okşamak hem insani bir görev hem resmi vazifemizdir. Sizi tekrar tebrik ediyorum, dedi.

Köylerde eğitim gören çocukların eksiklerini belirleyen ve bu eksiklikleri sosyal paylaşım sitelerinden duyuran Ateşoğlu'na destek her taraftan yağmaya başladı bile. Kent Konseyi Başkanı olan Sabri Dişli ve Fotoğraf Sanatçısı Burhan Akar'ın birlikte yürüttüğü yardım kampanyasında sadece çorap değil elbise yardımı da kabul ediliyor. 75. Yıl Mesleki Eğitim ve Çıraklık Okulunda toplanacak yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
timothy kober 5 yıl önce

Bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Kötü kredi geçmişiniz nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? artık endişelenmeyin, pluto kredi finansmanı evi,% 3'lük sadece uygun bir faiz oranıyla dönüm noktanız. Aracılığıyla bize şimdi ulaşın

E-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904