banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As Şanlıurfa'da açıldı

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde Yeni Genç Bakış Derneği ve Karaköprü Belediyesi tarafından "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" kampanyası başlatıldı. Kampanya ile ihtiyacı olanlar bu kıyafetlerden kendilerine uygun olanı alabilecekler.

İlçenin 35 metre yolu olarak bilinen Mehmet Hafız Bulvarında kurulan ihtiyaç standının açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eşi Güler Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Şanlıurfa Genç Bakış Derneği üyeleri ile kadınlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyesi bir ilke daha imza attı. Yeni Genç Bakış Derneği ile birlikte “İhtiyacın yoksa as, ihtiyacın varsa al” kulübesini Karaköprü 35 metre yolu üzerinde kurarak ihtiyacı olan vatandaşın gelip burada ihtiyacı nispetinde elbise almasına vesile oldu. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Bu hayra vesile olduğumuz için, bu hayra vesile olan Yeni Genç Bakış Derneği’ne teşekkür ediyorum. Teklif onlardan geldi. Bizde Karaköprü Belediyesi olarak her zaman yeniliklere açık olduğumuz için bu projede yer aldık. Yanı başımızda Suriye’de iç savaş var. Ve bu iç savaştan dolayı o bölgeden kaçıp, Türkiye’ye, Şanlıurfa’mıza sığınan mülteciler var. Bu ihtiyaç standımızın Suriyeli vatandaşlara yardım anlamında hizmetler sunacağına inanıyorum. Burada emeği geçen teşekkür ederim ” dedi.

Yeni Genç Bakış Derneği Başkanı Aynur Özdemir ise “Biz yeni genç bakış derneği olarak ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Karaköprü Belediyesi ile ortak çalışmamız olan ihtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as projesiyle toplumda yardımseverlik bağlarının güçlendirilmesi amacıyla böyle bir proje başlattık. Urfa halkının duyarlı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ihtiyaç standının açılış kurdelasını; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eşi Güler Baydilli, Başkan Yardımcısı Vidan Gönüllü Çelik ve Yeni Genç Bakış Derneği üyeleri birlikte yaptı.

Açılış törenin ardından Başkan Baydilli ve eşi Güler Baydilli kampanya ya destek vermek amacıyla askıya kıyafet astı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.