Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp70) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
İbrahim Tatlıses Festival içinde Yine Urfa’ya Gelecek  haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

İbrahim Tatlıses Festival içinde Yine Urfa’ya Gelecek 


Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü makamında ziyaret etti. Başkan Beyazgül ile bir süre sohbet eden sanatçı Tatlıses, İsot Festivali'ne geleceğinin müjdesini verdi.

Müzik şehri Şanlıurfa'nın en önemli sanatçılarından biri olan İbrahim Tatlıses, Başkan Beyazgül'ü makamında ziyaret ederek, ekim ayı içerisinde düzenlenecek olan 3. Ulusal İsot Festivali'ne geleceğini belirtti. Bu yıl İsot Festivali'ne gelip gelmeyeceği yönündeki sorular üzerine sanatçı Tatlıses,"En güzel armağan isottur. Benim için altından daha değerlidir. Bu yıl ki İsot Festivali'ne gelirim. İsot, çiğköfte ve lahmacun Şanlıurfa'ya aittir. Hiç kimse sahiplenmesin. Urfa'nın değerlerine Urfa'nın dışında kimse sahip çıkamaz" dedi.

İbrahim Tatlıses'in ziyaret programına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan da katıldı.

Görüşmede Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Tatlıses'e isot ve günün anısına çeşitli hediyeler etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.