banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Hızmalı'daki kadınlar kültür ve sanat evinde buluşuyor

Bilgi Kültür ve Sanat Evi'ni ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, kadınlarla bir araya geldi.

Kadınların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Güvenç ve Sürücü, Kentin farklı noktalarında kadınlar için yapılan destek merkezleri ve sanat evlerine bütün kadınları davet etti.

Şanlıurfalı kadınların hizmetlerin en iyilerine layık olduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, inşallah ilerleyen dönemlerde bulunduğumuz merkezin daha büyüğünü yaparak sizlere daha iyi şartlarda hizmet ederiz. dedi

Bölgede kentsel dönüşüm yaparak kenti modernize edeceklerini vurgulayan Güvenç, " Başlatacağımız kentsel dönüşüm hamlesiyle birlikte bölgeyi modernize edip bölge'nin kötü yapılaşmasını engelleyeceğiz. kuracağımız tesislerle Bütün vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Katılımınızdan dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Her zaman kadınların yanında oluklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, " Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizler için yapılacak olan çalışmalar ile birlikte elimizden geldiğince kadın sorunlarıyla ilgili çalışmalar yaparak Kadınların sosyal yaşantılarına katkı sunacak projeler hazırlayacağız. Teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.