banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Hilvanlılar Bedeva Tiyatroyu Görüncü...



Şanlıurfa'nın eski mahalle yaşam kültürünün konu edildiği  'Hayatlı Evin Hayaleti' adlı trajikomik oyunu sahneleyen oyuncular, gösterdikleri performanslarıyla tiyatro severlerden tam not aldı.

14 kişilik oyuncu kadrosuyla Hilvanlılara keyifli anlar yaşatan başarılı ekibin oyununu izlemek için salonda bulunan Hilvan Belediye Başkanı Asan Ali Bayık, sahne alan bütün oyunculara teşekkür gösterdikleri başarılı oyunculuklarından dolayı tiyatro ekibine teşekkür etti.

Bayık, 'Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve başarılı ekibine teşekkür ederiz. Her alanda başarı gösteren büyük şehir belediyesi, sosyal ve kültürel alanda da başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Hilvanlı hemşerilerimize keyifli anlar yaşattıkları için, şahsım ve tiyatro severler adına çok teşekkür ediyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.