banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Hilvan'da Ağaçlandırma Çalışmaları


Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  Hilvan Merkez ve Kırsal Mahallelerde ağaçlandırma çalışması başlattı. Daha yeşil bir Hilvan için her yıl ağaçlandırma çalışması yapan Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu yılda çalışmalarını sürdürdü.
Her yıl yüzlerce ağacı toprakla buluşturan Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre her yıl düzenli olarak Belediye Başkanımızın da talimatlarıyla ağaçlandırma çalışmaları yapmaktayız 250 ağacın dikimi gerçekleşti çalışmalarımız ilçenin ihtiyaç duyduğu Park ,Sokak ve Caddelerde yapılmakta Nisan ayına kadar yapacağımız yeşillendirme çalışmaları ile ilçemiz daha güzel bir görünüm'e kavuşacaktır dedi.
Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık İlçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor. İlçenin ihtiyaç duyulan birçok noktasında mevsimlik çiçek ekiminden sonra özellikle parklarda yeni oyun grupları , bank ve kamelya yerleştirdikten sonra ağaçlandırma çalışması başlattık çalışmalarımız ilçemizin her tarafında yeşillendirme çalışmaları devam edecek açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.