banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Hilvan Belediyesi Bayanları Meslek Sahibi Yapıyor

Hilvan Belediyesi bünyesinde eğitim veren Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi bünyesinde saç kesim, bakım ve meslek edindirme kursu devam ediyor. Profesyonel kuaför öğretmenler tarafından hafta içi her gün eğitim alan kursiyer öğrenciler aldıkları bilgi ve eğitimle ilçe halkına faydalı birer birey olmakla birlikte meslek edinme imkânı buluyor.


Belediyemiz bünyesinde eğitim veren kuaförlük kursunun büyük ilgi gördüğünü vurgulayan kuaför öğretmen Remzi’ye Kılıç ‘Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe halkımıza faydalı olabilmek için saç kesim, bakım ve meslek edindirme çalışmalarına devam ediyoruz. Hafta içi her gün 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yaklaşık otuz kursiyer öğrencimize kuaförlük eğitimi vermekteyiz. Kız öğrencilerine yönelik verdiğimiz bu eğitim ile kursiyerler meslek sahibi olmakla birlikte ailesine ekonomik katkıda bulunuyor. Çalışmalarımız sadece Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezinde verdiğimiz bu hizmetle sınırlı değil merkez ve kırsal mahallelerdeki öğrenci, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızda bu hizmetten faydalanabiliyor. Merkezimizde kuaförlük kursu dışında el çalışması tekstil, yöresel kıyafetler, çeşitli el sanatları, biçki dikiş ve perspektif çalışmalarımız var. Bize ve ilçe halkına böyle güzel bir imkanı sağladığı için Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür ediyoruz’ dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Hilvan Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.