banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

HERGÜN BİR DOZ KUR'AN KİTABI

Dağıtımı yapılmadan önce bir takım bölümleri medyaya sızan “Günde bir doz KUR’AN” isimli tasavvuf içerikli kitap eleştirmenler arasında heyecana yol açtı.
Kullandığı dil ve islamın insan üzerindeki tefekkür yönüyle manevi temizliği anlatan kitap Mevlana’nın Mesnevi eserine benzetildi. 

KENDİNE HAZIRLADIĞI AHİR HÜCRE ODASINDA kaleme aldığı kitabın lansmanını önümüzdeki günlerde yapacağını açıklayan çuhadar şunları söyledi. 
“Ben bu kitabı aşk’la yazdım, tefekküre girerek yazdım, sadece Yüce Allah’ı düşünerek yazdım. 

Ancak Mevlana Hazretlerinin mesnevi eseriyle kıyaslanması beni çok üzdü. Hiç birimiz Mevlana olamayız ve hiçbirimiz onun gibi yazamayız. Kitabın çok ses getireceğini ve hatta çok eleştiri alacağını biliyorum. Ama içindeki her harf KUR’AN dayanaklıdır, bu nedenle gelecek eleştireler beni üzmeyecek.

Bu kitap benim değil, bu İslam güzelliğinin kitabıdır ve düşünce kitabıdır. Kitabın isminden dolayı insanlar bunu bir dini kitap olarak algıladı, oysa o amaçla yazmadığım gibi, keşke İslami bir kitap yazabilecek bir ilme sahip olsaydım.

Ben hoca değilim, sadece günümüz toplumunun ihtiyaç duyduğu reçeteyi keşfettim, bu reçetenin adı KUR’AN’dır. 114 surenin 114 ayeti bu kitaba kaynak olarak girdi, dolayısıyla bu kitabın içi Yüce Allah’ın kelamları ile doludur. Bu kitabı yazarken, ben sadece aşk ile düşündüm ve aşkların en kutsalı olan Allah aşkıyla düşüncemi kaleme aldım. Kitabın tanıtımı ve imza günlerini 8 Eylül tarihinde çıkacağım Türkiye turu ile gerçekleştireceğim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.