banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Hemofili Dernek üyeleri piknikte buluştular

Bu yıl beşincisi düzenlenen  Geleneksel piknikte buluşan Şanlıurfa hemofililer, gönüllerince eğlenerek stres attılar.  Her yıl düzenlenen  geleneksel  piknikte  gerek hemofili hastaları olsun gerekse  aileleri olsun  piknikte bir araya gelerek  hem kaynaşmanın hem de stres ve biraz olsun  bu hastalığı unutmanın sevincini yaşadılar.  Piknik ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Şanlıurfa hemofililer dernek başkanı Ali Yıldırım, ‘derneğimiz 23 mayıs 2008 yılında  Şanlıurfa ili merkezinde kurulmuştur.  Derneğimizin  temel faaliyet alanları, sağlık hizmetleri, bilimsel aktiviteler, eğitim hizmetleri, sosyal  faaliyetler vebasın çalışmalarıdır. Derneğimiz kendini ispatlamış sosyal  sorumluluk  sahibi bir sivil toplum kuruluşudur.  Şanlıurfa hemofili derneği olarak öncelikli amacımız  hemofili hastalarının yaşam  kalitesinin  yükseltilmesi, topluma adepte edilebilmesi ve nedeni ne olursa olsun  Hemofili hastalarının  her türlü  sorunlarını ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve çözüm bulmaktır.  Bu yıl 5’cisini  düzenlediğimiz geleneksel  pikniğimizdeki  hedefimiz  hasta ve hasta  ailelerinin  kaynaşmasının  sağlamaktır.  Ayrıca  spontane  uygulaması ile sorunlarını  dinleyerek  çözümler  üretmeye  çalışmaktır.  Derneğimiz  kuruluşundan bugüne kadar  yapmış  olduğu  faaliyetlerden dolayı  Şanlıurfa ilinde ve tüm Türkiye’de ses  getirip  ilgi odağı olmaya  devam etmektedir. Şanlıurfa Hemofili  derneği büyük bir ailedir. Bugün yanımızda  olan olmayan  tüm dostlarımıza kalpten ve gönülden  teşekkür ediyorum’ dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Bizleri aynı çatı altında toplayan  dernek Başkanımız Ali Yıldırım’a ne kadar teşekkür etsek azdır açıklamasında bulunan Şanlıurfa hemofili hastaları, ‘ yıllarca  kendi kaderimize terk edildik.  Taki 2008 yılında kurulan Şanlıurfa Hemofili derneğinin  kurulması ile  2008 yılından bu yana  tüm hemofilileri aynı çatı altında toplayarak onların dertleriyle dertlenen ve bir başkanımız oldu.  Bugün eğer burada hep birlikte piknik yapıyor ve dertlerimizi birbirimize aktarıyorsak  bunun en büyük  desteği ve sorumlusu  yine Dernek başkanımız Ali Yıldırım’dır.  Şunu da unutmamak gerekir bizler  Hemofililer hastası olarak sürekli  olarak motivasyona ve desteğe ihtiyacımız vardır. Bu desteği de gerek dernek başkanımız olsun gerekse yönetim kurulundakiler olsun  çok yardımcı oluyorlar” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.