banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Hayrat Yardım’dan Şanlıurfa Halkına Teşekkür

 Bu organizasyonlarda Şanlıurfa Halkının destekleri ve yardımların ulaştırılması adına gayretleri sebebiyle, Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Abdullah Toprak Teşekkürlerini yineledi...

Hayrat İnsani Yardım Şanlıurfa Temsilcisi Abdullah Toprak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. ‘’ 2018 yılındaki kurban organizasyonlarımızda 800 bin ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız ulaştırılmışken bu yıl belirlediğimiz 1 milyon ihtiyaç sahibine ulaşma hedefimizi yakaladık elhamdülillah. Hatta bu sayıyıda aşarak hedefimizin üzerinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştırdık. Afrika’dan Asya’ya Balkanlar’dan Uzak Doğuya gerçekleştirdiğimiz kurban organizasyonlarımız sayesinde dünyanı dörtbir yanındaki  birçok kardeşimizin ihtiyaçlarını giderip, yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz.   Tabii bu organizasyonların hayata geçmesinde  Bağışçıların rolü büyük. Bu konuda ise Şanlıurfa çok farklı bir yere sahip. Hedeflenen İhtiyaç sahibine ulaşılması adına Şanlıurfa halkının destekleri azımsanmayacak büyüklükte. Biliyorsunuz ki Şanlıurfa En fazla  Muhacir Kardeşimize ev sahipliği yapan Şehirlerimizin başında geliyor. Bu Konuda Ensarlık vasfını kimseye kaptırmayan  Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar, İmkanlarını zorlayarak dünyanın diğer yerlerindeki mazlum, mağdur İhtiyaç sahibi kardeşlerimize de sahip çıkmaya çalışıyor. Mesafeler uzak olsa da manevi rabıtalarımız, bağlarımız var bizim oradaki kardeşlerimizle. Bu kadim Şehrin, Kadim Milletinin başı  böyleydi  sonu da böyle davranmaya çalışıyor. Yani Dünya mazlumlarına sahip çıkan Ecdadımıza layık Torunlar olmaya çalışıyoruz. Ve bu konuda da başarılı olduğumuza inanıyorum.
İbrahim’i bir millet olmanın avantajını yaşıyoruz bence bu konuda. Farklı bir bereketinin  var olduğuna inanıyorum bu şehrin. Çünkü  Her sene,Şanlıurfa halkının Hayrat İnsani Yardım Derneğimiz adına İhtiyaç sahipleri için verdiği destek artarken; Üstelik sadece bunun ile sınırlı kalmayıp, onlarca farklı yardım kuruluşlarına, on binlerce ihtiyaç sahibi adına destekleri katlanarak çoğalıyor.’’
Sadece Yurtdışındaki İhtiyaç sahipleri için çalışmadıklarını  belirten Abdullah Toprak, Yurtiçindeki ihtiyaç sahipleri için de büyük çalışmalarının olduğunu söyledi. Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak 2018 yılı içerisinde  Şanlıurfa’dakiyerli ve yabancı İhtiyaç sahiplerine 100.000 kişilik yardım ulaştırdıklarını hatırlatan Abdullah Toprak, 2019 Kurban bayramında Yine Şanlıurfa’da binlerce yoksul aileler için Kurban kesimi yapılıp dağıtıldığını bildirdi.  Toprak aynı zamanda Bu ve benzeri  Hayırlara ortak olup destek veren Tüm bağışçılara ve emek veren Gönüllülere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.