banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

HAT DERNEĞİNDEN KANDİL MESAJI

 

Toprak mesajında “Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandili’nin heyecanını yaşıyoruz.

Dünya işleriyle meşgul bir topluma birlik ve beraberlik aşılayan, insanlar arasındaki sevgi, saygı, iletişimi kuvvetlendiren bu mübarek gün ve geceler, kötü duygulardan arınmamız açısından vesile olmaktadır. Selamlaşmaktan bile uzak olan insanların, kandil gibi manevi günler ve gecelerde hiç tanımadığı birisiyle bile paylaştığı sevinç, toplumsal birliğimizin manevi yönden en güçlü dinamiklerinden olmaktadır.

Berat Kandili ve diğer mübarek gün ve geceler, gecenin karanlığından güneşin ışığına ulaşmamız gibi yeni bir sayfa, yeni bir heyecan, yeni bir umudu da beraberinde taşımaktadır. O yüzdendir ki, dinimiz bu mübarek gün ve geceleri dargınlıkların sona ermesi, aile, dostlar, tüm inananlarla o hazzın yaşanması için vesile kılmıştır.

Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala şanlıurfa hemşerilerimizin  ülkemizin ve İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni tebrik eder, bu mübarek gecenin İslam aleminin birlik ve beraberliğine, birlikteliğimizin güçlenmesine, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.