banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Harran Üniversitesi, Katıldığı Fuarlarla Şehrin Ekonomisini Canlandırıyor


Gelinlik, mobilya, ev tekstili, takı ve mücevher, düğün organizasyonu sektörlerinde 120 firmanın katıldığı fuarda Harran Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu podoloji, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık, Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü ve Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, sektör bazlı etkinliklerle fuara katılım gösterdi. Ayrıca fuarın açılışında Harran Üniversitesi Folklor Ekibi izleyicilere bir gösteri sundu.
Evlilik Hazırlıkları Fuarının açılış programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın ses getiren ve bölgenin ekonomik yapısını kalkındıracak fuarlarla gündeme gelmeye devam edeceğini söyledi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Üniversite Standı'nı büyük bir memnuniyetle inceledikten sonra, Harran Üniversitesi'nin bundan böyle daha da güçlenerek her birimi ile fuarlara katkıda bulunacağını, akademi ile halk arasında bilimin ve üretimin köprüsü olmak için gayretlerinin devam edeceğini söyledi. Rektör Çelik, "Şanlıurfa'nın bilgi ve birikimi ile yükselen değeri olarak Üniversite'mizin, çalışmaları ile üretimin ve hayatın içinde daha fazla yer alacağından kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

Evlilik Fuarının açılışına Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Selami Işık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Milletvekilleri Zemzem GülenderAçanal, Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.