banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Hafız öğrencilerden il milli eğitim müdürü yapıcıer'e ziyaret

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER, Örgün Eğitimle Beraber Hafızlık Projesini yürüten Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN İmam Hatip Ortaokulunun bu yıl hafızlıklarını bitiren 16 öğrencisini, okul müdürü Said PAYAN, hafız öğrencileri yetiştiren hocalardan koordinator öğretmen Mehmet ÖZER, hafız eğiticileri Fatih KAHVECİBAŞI, Harun YILDIZ ve Haydar Ali ATAY’ı ile makamında görüştü. Toplantı salonunda okul Müdürü Said PAYAN, hafızlık projesi ve öğrencileri hakkında kısa bilgilendirmeler yaptıktan sonra, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif KIRIKÇI, öğrencilerle sohbet ettiler.

İsmail YAPICIER, konuşmasında hafız öğrencilere hitaben, "Sizinle gurur duyuyoruz, sizin yerinizde olmak istiyorum. Çok büyük bir başarı elde ettiniz. Bu başarınızı artırarark, hafızlığınızla beraber yüksek mevkilere gelmenizi istiyoruz. Hafızlığınızı unutmayın. LGS sınavınada çalışın, nitelikli liselere girmeyi başarın." dedi. Daha sonra bir öğrencinin Kur'an-ı Kerim okumasını istedi. Hafız Öğrencilerden Muhammed TÜRKERİ Kur'an-ı Kerim okudu. Okumasını çok beğendi ve takdir etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif KIRIKÇI da konuşmasında, "Bu yaşta yıl kaybı olmadan ve daha ortaokulu bitirmeden Hafız olmayı başarmış olmanız takdire şayandır. Bundan sonraki hayatınızda hafızlığı unutmadan sosyal hayatta ilim ve bilginizi kullanarak topluma öncülük etmeniz lazım. Her durumda örnek kişilikler olmanız lazım." dedi.
Daha sonra öğrenciler ve öğretmenlerin her birine çeşitli hediyeler ve teşekkür belgesi, okul müdürüne de plaket, teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.