banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Ceylanpınar’da Grup Dergah konseri düzenlendi


ABD destekli darbe girişiminin ardından Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde kadre karşıtı nöbet devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar’da Grup Dergah’ın katılımıyla konser düzenlendi. Darbe karşıtı nöbetlerin devam ettiği ilçede halk Hükümet Konağı bahçesinde bir araya gelerek, darbe girişimini tel’in etti.

Programa, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Ahmet Eşref Fakıbaba ile Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geniş güvenlik önlemlerin alındığı program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinlik, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın selamlama konuşmasıyla devam etti.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, 15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi gecesi yaşananları anlatarak bir anekdot paylaştı.

Darbe girişimi gecesi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde namaz kılarak Allah’tan şahadet dilediklerini söyleyen Karatepe, “Polis telsisinden arkadaşlara talimat veriyorum. Asla hiçbir makamı bunlara teslim etmeyin! Bu milletin iradesine ipotek koydurulmasına müsaade etmeyin. Gerekirse hep beraber şehit olalım dedim. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçtim. Orada polis arkadaşlarımızla 2 rekat namaz kıldık ve şahadetimiz için dua ettik. Arkadaşlarıma, sabahleyin cennete görüşürüz. Hepimiz şehit olacağız, hiçbirimiz sağ teslim olmayacağız dedim. Bunun içinde bende varım milletimizin iradesi için şahadet varsa bu bizim için şerbettir.” dedi.

Daha sonra Ceylanpınar halkına hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Halil Çiftçi, darbe girişimi halkın birlik ve beraberliğiyle başarısız olduğunu söyledi.

Çiftçi, “Darbe girişiminde perdenin arkasını görmek lazım. Aslında planları burayı bölmek ve emlerini gerçekleştirmekti. Bunun için kaos, istikrarsızlık, hükümetsizlik lazım. Polis, jandarma olmasın iç karışıklık çıksın istiyorlar. İşte bunu oluşturmak için 40 yıldır hizmet ediyorlarmış. 99’da FETÖ’yü alarak düğmeye basmışlar.  Bu kadar yıl bir plan ve program var. Üzücü olan şu, devlettin okulunu, malını, maaşını, hazinesini kullanmak suretiyle gerçekleştirdiler. Bu tam bir Siyonist, mason mantığıdır.” şeklinde konuştu.

Program, Grup Dergâh’ın seslendirdiği ilahilerle sona erdi. (Mustafa Kaynak - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.