banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Gençlik Vizyonu Derneği Tarım Fuarına hazırlanıyor!


Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'da kurularak ve birçok faaliyette bulunan Gençlik Vizyonu Derneği Başkanı Mustafa Pakır, dernek faaliyetleri ile ilgili Urfa Değişim gazetesine açıklamalarda bulundu. Mustafa Pakır, "2018 yılında kurulan Geçlik Vizyonu Derneği, 2004 yılında kurulan Genç Girişimciler Derneğinin bir devamıdır. Derneğimiz, 2010 yılında gençlik platformu olarak yüzlerce projeye destek sağlayan projeyi yapan ve projede bulunan dernektir. Şanlıurfa’da bireysel öğreti derneği olan Gençlik Vizyonu, geçen ay yönetim kurulunu oluşturduktan sonra çalışmalarına büyük hız verdi. Gençlik Vizyonu Derneği, kendi içerisinde gençlik kollarını, TEMA çevre kollarını, kadın kollarını oluşturdu. Diğer sektörlerle ilgili çalışmalar yaparak, ilgili kurumsal rollerini ve görevlendirmelerini gerçekleştirdi." dedi.

Pakır, "Gençlik Vizyonu Derneği, yönetim kurulundaki görevlendirmelerin ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Şanlıurfa'da onlarca seminer ve onlarca eğitimin yanı sıra bütün sivil toplum örgütleriyle koordineli bir şekilde çalışmak, kamu kurumlarıyla iletişim içerisinde olmak, gençlerin geleceği ile ilgili vizyonuyla ilgili üniversitelerle ilgili güzel çalışmalar yaparak çözüm önerileri sunma gibi faaliyetlerine başlamıştır. Bu vesileyle öncelikle girişimcilik eğitimleri çerçevesinde Kemer’de yapılan toplantıya katılım gerçekleştirilmiş olup ilgili üyelerini bilgilendirmişlerdir. Akabinde Sivil Toplum Örgütleri ve Kamu STK’ları işbirliği çerçevesinde Gaziantep ilinde yapılan çalışmalara katılmış, ardından Diyarbakır'da gerçekleştirilen STK’ların düzenlediği diğer toplantılara koordineli olarak katılım sağlamıştır." diye konuştu.

21-24 Şubatta Tarım ve Gıda Fuarında stant açacaklar

Gençlik Vizyon Derneği'nin TEMA ile birlikte büyük bir ağaçlandırma kampanyası başlatmış olup şehrin kültürel etkinliklerine de katkıda bulunduğunu ifade eden Mustafa Pakır, "Şanlıurfa’nın değerli yazarlarının düzenledikleri kitap etkinliklerinin yanı sıra Şanlıurfa’nın kültürel ve sanatsal çalışmalarına katılarak şehrin tanıtımına katkıda bulunmuştur. Bu vesile ile 21 ila 24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tarım ve Gıda Fuarına hazırlamış olduğu çalışma ile katılım gerçekleştirecektir. Gençlik Vizyonu Derneği, TÜGEV ve buna bir de diğer vakıfları katarak TEMA ile açacakları stantta Şanlıurfalılara hem tanıtım yapacak, hem de bu tanıtımın yanı sıra ücretsiz, TEMA konulu fidanlar ve yanı sıra eşantiyonların dağıtımını yaparak tanıtıma katkıda bulunacaklardır. Aynı zamanda Gençlik Vizyon Derneği Başkanı Ticaret ve Ekonomi Kulübü, AR-GE Başkanı olarak da çalışmaları yürütmektedir. Bu vesileyle Teknokent’te bir birim oluşturularak Şanlıurfa’nın acil ihtiyaçlarını ve AR-GE çalışmalarının yapılması için önümüzdeki hafta AR-GE, toplantısı düzenlenecektir. Gençlik Vizyonu Derneği olarak yaptığımız bu çalışmalardan dolayı, takdir ve tebrik görmekteyiz. Gençlerin ve genç kızlarımızın ufkunu açmaktayız." ifadelerini kullandı.      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.