banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Gençlik Merkezler, Gençleri Namaza Götürdü

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri gönüllüleri gençlerle birlikte Cuma Sabahı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Halilürrahman camiinde "Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor" ana temalı bir sabah namazı buluşması düzenlendi.Birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşların katıldığı programa İl Müftüsü İhsan AÇIK ,Kurum Müdürleri,Şanlıurfa Gençlik Merkezleri Müdürleri ,Hamit DERMAN,Mustafa KIRIKÇI,Müslüm AKTABUR,Mesut BUĞRUL, görevlileri ve Gönüllüsü gençlerde katıldı.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit DERMAN '' Gençlerimize Sabah Namazının önemini ve manevi ortamını anlatmak ve hissetirmek amacıyla gönüllü gençlerle birlikte bu etkinliğe katıldıklarını ve bundan sonrada bu tür yararlı etkinliklere katılmaya devam edeceklerini belirterek.Hz Peygamberin hadisinde “Farz namazların içerisinde, cuma günü (sabahı) cemaatle kılınacak sabah namazından daha üstün bir namaz yoktur. Kim ki bu namazı kılarsa, Allah’ın affına mazhar olacağından hiç şüphem yoktur.”( Hadis-i Şerif, Camiüssağir)  müjdesini de dikkate alarak gençlerle birlikte sabah namazını bu mübarek yerde kılmaya karar verdik''. diyerek sözlerini bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.