banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Genç ressam Meryem Atlı'dan resim sergisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Resim sergisinin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve birçok sanatsever katıldı.


 

Serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Vekili Sabri Yetim ve beraberindeki heyet, sergiyi gezerek, Ressam Meryem Atlı’dan yağlı boya çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Başarılı bir çalışmaya imza atan genç ressamı tebrik eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, “Çok kısa bir süre içerisinde 41 eser yapmış, Kişisel yetenekleri ortaya çıkarılarak öğrenci kardeşimiz desteklenmiştir. Bu tür faaliyetlerin devamı gençlik adına çok önemli olup gençleri bu tür sosyal faaliyetlere yönlendirilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.


 

Genç ressamın 2 yılda hazırladığ 41 adet yağlı boya resim, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi salonunda 2 hafta süreyle misafirlerinin beğenisine sunulacaktır. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.