banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN UNUTULMAZ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliğine katılan kadınlara Kültür Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Korusu ve Sıra Gecesi ekibi unutulmaz bir gece yaşattı. Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Batıkent Kültür Merkezinde organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine; Eyyübiye Belediye Başkanvekili Halil Müjde, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un eşi Zekiye Kuş, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Dağ, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ile Eyyübiyeli kadınlar katıldı. Belediye halk oyunları ekibinin sahne almasıyla başlayan etkinlik, Kültür Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Korusu ve Sıra Gecisi ekibinin birbirinden güzel ezgileriyle devam etti. İlçeye yapılacak yatırımlarla ilgili Ankara’da temaslarda bulunan ve geceye katılamayan Başkan Kuş, canlı bağlantı ile programa katılıp, emek verenlere teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat süren ve unutulmaz anların yaşandığı gece, Başkanvekili Halil Müjde ile Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un eşi Zekiye Kuş’un katılımcılara plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Eyyübiye Belediye Başkanvekili Halil Müjde, bu anlamlı günde kadına yönelik şiddetin de son bulmasını temenni ederek, kadınlar gününü kutladı.

Proğramın düzenlemesinde ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıktan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı da tüm kadınların günün kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.