banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Eyyübiye'de umut masası çocuk kütüphanesi için hrekete geçti


Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana Eyyübiye’de yaşayan birçok insanın umudu olan ‘Umut Masası’, maddi durumu iyi olan insanlarla durumu iyi olamayanlar arasında köprü vazifesini sürdürmeye devam ediyor.

Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan muhtelif mahallelerde yapılan yardımların dağıtımlarına Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Uysal, Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Azad Birinci ve belediye sosyal yardım ekipleri katıldı. Gıda, giyim, battaniye, yatak-yorgan gibi yardımları periyoduk olarak belirlenen program dâhilinde yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtan Eyyübiye Belediyesi ayrıca çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuk kütüphanesi kurulması yönünde adım attı. Çocuk kütüphanesi için kitap bağışının yapılması çağrısında bulunan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Uysal,” köprü vazifemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmayı sürdürüyoruz.” Dedi.  

Eyyübiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayten Uysal,” Eyyübiye Belediyesi Umut Masası olarak, Eyyübiye ilçesinde yaşlı bir ninenin yatak ihtiyaçlarını karşıladık. Belediyemizin Umut Masası’na gelen buzdolabı, televizyon, ranza gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğimiz her şey anında yerine ulaştırıyoruz. Bu yaşlı teyzenin de yatacak yeri mevcut değildi. Şimdi ona bir oda oluşturduk. Hayırseverlere teşekkür ederiz. Artarak devam eden bu katkılardan dolayı, yeni beklentilerimizde var. Çocuklarımıza özellikle kütüphane kurmak istiyoruz. Umut Masası Kütüphanesi kurulacak ve bu kurulacak olan kütüphanelerde de katkılarınızı bekliyoruz.’’ Açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.