banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Başkan Ekinci'ye Tekke teşekkürü

Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar müdürlüğü tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Muhtarlıklar müdürlüğü tarafından yapılan kırsal konaklar bir bir hizmete sunulurken, vatandaşlar tarafından yapımına başlanılan kırsal konakların da ihtiyaçları gideriliyor. Vatandaşlar tarafından iletilen taleplere duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediyesi, özellikle halı taleplerine anında cevap vermesiyle vatandaşın olumlu tepkisiyle karşılaşıyor.

Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar müdürlüğü, Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan Tarlabaşı mahallesinde vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda cami yanında bulunan Şeyh Ahmet El Rufai Tekkesi’ni yapılan onarım ve tadilattan sonra vatandaşların kullanıma uygun bir hale getirerek hizmete sundu.

Yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden vatandaşlar, ‘’24 Aralık 2015’de inşaatına başlanan Şeyh Ahmet El Rufai Tekkesi tadilatını, halı ve kilimlerini Eyyübiye Belediyesi karşıladı. Bugünde bu tekkemiz tamamen hizmete girdi. Bu vesile ile başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve ekibine teşekkür ederiz. “ dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.