banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Erkan Sözen TYB'de yazarlara kent konseyini anlattı

Şair yazar Eyüp Azlal'ın Şair nabi'nin şiirinin okunması ile başlayan gecede Ayrıca Şair Nabi nin şiirlerinden bestelenen bir bestede okundu.

Daha sonra söz alan Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen yazarlara Kent Konseyi'nin işleyişini anlattı.

Kent Konseyi'nin tarihten örnekler anlatan Erkan Sözen Buna Nizamülmülk'ün Siyasetnamesini örnekler gösterdi. Erkan Sözen geçmişte birçok yöneticinin bu tip öneri sunan yapılara önem verdiğine dikkat çekti.

Öneri ve görüş belirtirken yönetici incitmeden bu öneriler sunmanın etkisine dikkat çeken Sözen; " Ben bu göreve geldiğimde bu işin nasıl yapıldığını öğrenmek için birçok Kent Konseyi ile görüştüm. başarılı olanlar var, başarısız olanlar var. başarısız olanlar şöyle sıralayabiliriz; onlar genellikle yönetici ile her konuda zıt düştükleri için başarısız olmuşlar başarılı olanların incelediğimizde Bunlar yöneticileriyle çok koordineli bir şekilde çalıştıklarını gördüm" dedi.

Yazarlar birliği Şanlıurfa şubesi Başkanı Mehmet Sarmış, Kent Konseyi'nin Şanlıurfa'daki yazar ve Edebiyatçılar için ne gibi çalışmalar yapmayı düşündüğünü sordu. Kent konseyi'nden beklentilerini açıkladı.

Yaklaşık olarak 2 saat süren sohbet toplantısı soru ve cevap kısmı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.