banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Erdoğan’ın Adına Açılan Gençlik Ve Kültür Merkezi, Coşkuyla Hizmete Girdi

 Mehter gösterisi, seminer ve konser etkinlikleri düzenlenen programda konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için yapımını tamamladığımız Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezimiz, Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol’un projeleri arasında yer alan ve alınan meclis kararıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilen Osman Gazi Mahallesindeki Gençlik ve Kültür Merkezi, Mart ayı etkinlikleriyle hizmete girdi. Başkan Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen program, Haliliye Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. 
Halk oyunlarının ardından Şanlıurfa’nın ilk ve tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye ile devam eden programda konuşan Başkan Demirkol, gençler için hizmete sundukları merkezin Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi. Gençler için yaptıkları merkezde kütüphanelerin, dersliklerin, satranç odaları ve eğlence alanlarının olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, gençlerin spor yapmalarını sağlamak için kadın ve erkekler için ayrı havuzlar, spor salonları ve sauna yaptıklarını söyledi.
Başkan Demirkol’un ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de, yapılan merkezin tüm Şanlıurfa’ya ve Haliliye’ye hayırlı olmasını dileyerek, emekleri için Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

GENÇLERE MOTİVASYON EĞİTİMİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezindeki Konferans Salonunda, sınavlara hazırlanan gençler için motivasyon eğitimi verildi. Akademisyen- İletişim Uzmanı Zaim Başaslan tarafından verilen “Hayatımız Sınav” adlı eğitimde, gençlerin motivasyonu için gerekli bilgileri aktardı. Eğitimin ardından Başkan Demirkol, Akademisyen Başaslan’a teşekkür etti.

ADİL SARAÇ’IN İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ
Eğitimden sonra Haliliye Belediyesi tarafından Adil düzenlenen ve Adil Saraç’ın konuşmacı olduğu “Hayata ve Sanata Dair Şanlıurfa” konulu söyleşiler için hazırlanan belgesellerin DVD imza günü düzenlendi. 

PROGRAM, TSM KONSERİ İLE SONA ERDİ
Mart ayı etkinlikleri, düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri ile sona erdi. İsmail Hakkı Karaca’nın sahne aldığı konser, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.