banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Engelliler Sporcular ve Yaşlılar İçin Halfeti Turu


Koronavürüs tedbirleri kapsamında başlatılan normalleşme sürecinde 65 yaş üstü vatandaşlara ve engelli sporculara moral vermek amacıyla başlatılan gezilerin ilk durağı Halfeti oldu. 

Ateş ölçümü, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek, farklı günlerde Halfeti’yi gezme imkânı bulan 65 yaş üstü vatandaşlar, Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol takım sporcuları Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. 

Gezi programından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, “Büyükşehir Belediyemizin sporcularına yönelik Halfeti gezisi düzenlendi. Gezimizi Büyükşehir Belediyemizin imkânları ile gerçekleştirdik. Güzel bir gün geçirdik. Salgın sürecinde evde kalmak zorunda kalan sporcularımız için moral gezisi oldu. Güzel bir organizasyon oldu. Bize bu imkânı sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çok teşekkür ederiz” dedi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.