banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

En anlamlı kermesi açtılar

BÜYÜKŞEHİR'DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İÇİN KERMES

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir çalışmaya imza atılarak '15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası' başlatıldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında hizmet veren Kadın Destek merkezlerinde kursiyerler tarafından yapılan el işi, resim ve yiyecek kermesi ziyaretçilere kapılarını açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Eşi Pervin Tuna'nın açılışını gerçekleştirdiği kermesin tüm gelirleri, 15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gazilerine verilecek.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "CANLARI PAHASINA ÜLKEMİZİ SAVUNAN ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"

Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, her zaman Şehit ailelerin ve Gazilerin yanında olacaklarını söyledi.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "15 Temmuz'da yaşanan darbe ve girişim sonucunda Şanlıurfa'dan 4, Türkiye genelinden ise 256 Şehidimize Allah'tan rahmet, Gazileremize de acil şifalar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak şehit yakınları ve gazilerimiz onuruna bir yardım kampanyası düzenledik. Her zaman şehit ailelerimizin yanlarında olacağız. Canları pahasına ülkemizi savundular, hiç bir zaman onları unutmayacağız. Bizlerde her zaman kadirşinas bir şekilde onların ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yarın itibari ile Büyükşehir Belediye Meclisinden karar alarak gerekli yardımları sağlayacağız. Katılımlarından dolayı Sayın Valimize ve eşine teşekkür ediyorum" dedi.

VALİ TUNA, "BÜYÜKŞEHİR ANLAMLI BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTI"

Bu denli anlamlı bir çalışmaya imza attıkları için Büyükşehir Belediyesini kutlayan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise, "Ülke olarak 27 gün önce büyük bir dönüm noktası yaşadık. Millet olarak daha çok bir birimize kenetlenmeyiz. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşlarımızı hatırlamak amacıyla daha çok bir araya geleceğimiz çalışmaları Belediyelerimiz yapıyor. 15 Temmuz gecesinden itibaren başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerimiz güzel programlara ve çalışmalara imza attı. Teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmalarından ardından '15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası' kermesinin açılışı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri tarafından yapılan el işi sergisini gezen Başkan Nihat Çiftçi ve Vali Azim Tuna, kursiyerlerle sohbet ederek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.