banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Diyarbakır'da tarihi kutlu doğum günü

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan yüzbinler; tekbir ve salavatlar ile büyük bir manevi atmosfer oluşturdu.

Başta Diyarbakır halkı olmak üzere çevre il ve ilçelerden akın akın gelen insanların etkinlik alanındaki heyecanı doruğa çıktı.

“Vahdet ve Kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed” temasıyla düzenlenen etkinlik tüm coşkusuyla devam ederken, programda yapılan konuşmalarda vahdet ve İslam kardeşliğine vurgu yapan mesajlar öne çıkıyor.

Hem bölgemizde hem de İslam coğrafyasının diğer noktalarında yaşanan olumsuzlukların, akan kanın durması ve Müslümanları bitap düşüren acıların dinmesi adına vahdetin, bir safta toplanmanın ehemmiyetine dikkat çekildi.

Ses sanatçılarının Hz Muhammed için bestelediği ilahileri seslendirmesi Diyarbakır’daki coşkuyu artırdı. 7’den 70’e çocuk, genç, yaşlı, kadın ve erkeğin tekbirlerle, salavatlarla inlettiği alanda etkinlik devam ediyor. (İLKHA)

 

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırKutlu Doğum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.