banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Sizler de katılabilirsiniz! 7 Bin TL Ödüllü yarışma

“Her An Harran” Fotoğraf Yarışması 

Medeniyetlerin kesişme noktası olan Harran’ın tanıtılması ve fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirilmesi amacıyla “Her An Harran” Fotoğraf Yarışması düzenlendi.

Harran Kaymakamlığı, Harran Belediyesi, Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) ve Marka Polis işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışma, amatör veya profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olacak.

“Güzel Harranımız’ın tarihi, doğal güzellikleri ve insan yaşamı” temalı yarışmada; bir Mezopotamya şehri olan Harran’ın doğal güzellikleri, kubbe evleri, medeniyetlere ev sahipliği yapan tarihi mekanları, buğday tarlaları, el sanatları, gelenek ve görenekleri fotoğraflanarak ölümsüzleştirilecek.

Birinciye 7 bin TL ödül

Sadece 7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında çekilen fotoğrafların değerlendirmeye alınacağı yarışmada; birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 2 bin 500 TL ödül verilecek.

Yarışmanın jürisinde; Harran Kaymakamı Temel Ayca ile Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Erdal Kınacı, Haluk Uygur, Tekin Ertuğ, Burak Şenbak, Döne Otyam, Ergün Karadağ gibi önemli fotoğraf sanatçıları yer alıyor.

Yarışmayla ilgili detaylara www.heranharran.com adresinden ulaşmak mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.