banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

DEPREMİN ŞANLIURFA'DAKİ ETKİLERİ BU PROGRAMDA ELE ALINACAK

Urfa Haber TV'de her çarşamba Gazeteci Yazar Mehmet Emin Kuş'un hazırlayıp sunduğu Radikal Platform programında bu hafta Kahramanmaraş merkezli depremin Şanlıurfa'daki etkileri ele alınacak.

8 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20.00'da Urfa Haber TV ve Ruha TV'nin ortak canlı yayınında inşaat mühendisi/kentsel dönüşüm uzmanı Zeki Yıldırım, Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası Başkanı Mehmet Selim Açar, Mimarlar odası Şanlıurfa Şube başkanı Deniz Demir ve Mimar/Yapı Denetimci İbrahim Halil Güneş olacak.

Ortak canlı yayında Gazeteci Yazar Mehmet Emin Kuş'un hepsi teknik eleman olan konuklar deprem, sonrasında yaşananlara ve gelecekte depreme karşı alınacak önlemler konusundaki sorularını yanıtlayacaklar.

Zeki Yıldırım, Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası Başkanı Mehmet Selim Açar, Mimarlar odası Şanlıurfa Şube başkanı Deniz Demir ve Mimar/Yapı Denetimci İbrahim Halil Güneş''in konuk olarak katılacağı program aşağıda verilen linkler üzerinden izlenebilecek.

Canlı Yayın İzleme Adresleri:

Web Adresi:
https://www.urfahaber.com/webtv.html

Youtube:
https://www.youtube.com/user/Ruhatv1 
Facebook:
https://www.facebook.com/urfahabernet
Twitter:
https://twitter.com/UrfahaberNet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.