banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Çocuklar 23 Nisan Sergisini Açtı- Görüntülü




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan resim kursunda eğitim gören  29 öğrencinin hazırladığı 125 resimden oluşan 23 Nisan adlı resim sergisi düzenlenen tören ile Büyükşehir Belediye Sergi Salonunda açıldı.

Kurdele kesimini çocukların gerçekleştirdiği açılışa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mahmut Kırıkçı ve Ferit Dağdeviren'in yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katıldı.

Açılışın ardından sergiyi gezerek resimleri inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mahmut Kırıkçı ve Ferit Dağdeviren çocukları tebrik etti.

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Resim Kursu Eğitmenlerinden Ressam Necmi Kaya'nın öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan çocuk temalı sergi 30 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.