banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Çalışmalarından dolayı Halil BUĞURCA ödül verildi

“Gönüller Yapmaya Geldik” sloganıyla, Kamu Yararına Çalışan dernek statüsü kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam eden Beşir Derneği tarafından 2022 yılında başarı elde eden temsilcilerine ödül verildi.

Kendi bölgesinde 1.lik ve Türkiye sıralamasında en başarılı 3. lük ödülü alan Beşir Derneği Eyyübiye Temsilcisi İbrahim Halil BUĞURCA "Şanlıurfa Eyyübiye İl Temsilciliğinin gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı derece elde ettiğini söyledi. BUĞURCA Eyyübiye Temsilciliği olarak 2022 yılında yapılan çalışmalardan dolayı Genel Merkezimiz tarafından hem Bölge 1.liği hem Türkiye 3.lüğü ödüllerinin de aralarında olduğu  toplamda 7 dalda dereceye girerek ödül aldık. Bu çalışmalarda  bizlere yardımcı olan tüm gönüllü kardeşlerimize ve değerli bağışçılarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.