banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Büyükşehir’den Miraç Kandili İkramı

Dünyanın en kadim kentlerinden biri olan ve menaviyatın başkenti olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi eski bir geleneği daha yaşatırken gelen konuklar için stantlar açarak 5 bin adet süt ve su ikramında bulundu.

Vatandaşlar, Miraç Kandili dolayısıyla Hazreti İbrahim’in doğduğu rivayet edilen makamı ziyaret ederek dualar ettiler. Şanlıurfa Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen mevlitte çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Mevlüt programına katılarak vatandaşların Miraç Kandilini tebrik etti.

Dergah Camii avlusunda gerçekleştirilen ikram dağıtımına; Büyükşehir Belediyesi stantlarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve yönetimi katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Miraç Kandili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.