banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Büyükşehir Zabıtası göz açtırmıyor

İşletmecilerin sahilde yaptıkları kaçak dubalar zabıta ekipleri tarafından yerinden sökülerek kaldırıldı.

Şanlıurfa’nın en çok turist çeken ilçesi Halfeti’de kaçak yapılarla mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Güneydoğunun Bodrumu olarak’ da anılan İlçenin sahilinde kaçak duba yapmak isteyenlere fırsat vermiyor. Zabıta ekipleri yapılan kaçak dubalara ise anında müdahale ediyor.

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de Sorumluluk alanında denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler Halfeti İlçesinde turizm işletmecilerinin sahilde kaçak duba yaptığını belirledi.

Bunun üzerine işletmecileri tebligatla uyararak sahile kurdukları dubaları kaldırmalarını istedi. Yapılan uyarılara rağmen kaldırılmayan budalar Zabıta ekipleri tarafından iş makineleriyle yerinden sökülerek kaldırıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı daha önceleri de Halfeti sahilinde yapılan kaçak dubaları kaldırtmıştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük Halfeti’de kaçak duba ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi. Turizm işletmecilerini sahilde izinsiz duba yapmamaları yönünde uyarak Mehmet Burak Küçük duba yapmak isteyenlerin hazırlayacakları proje ile Büyükşehir Belediyesine başvurarak gerekli izini almalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.