banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Büyükşehir Tiyatro Ekibinin ‘Asr-ı Saadet’ Oyununa Yoğun İlgi


                 
Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşların kültürel faaliyetlerde bulunması için birçok oyun ve gösterim yapan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu,  ‘Asr-ı Saadet’ oyununu ilk kez vatandaşların beğenisine sundu. 
Mehmet Tahir İkiler’in yazdığı ve Hasan Ocakoğlu’nun yönettiği ‘Asr-ı Saadet’ oyunu, Cahiliye döneminden sonra İslamiyet’in kabulünü ve yaşanan gelişmeleri anlatıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve çok sayıda vatandaş oyunu izledi.
Yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden oyunun yönetmeni Hasan Ocakoğlu, bu sezon ilk kez sahnelenen ‘Asr-ı Saadet’ adlı oyunun vatandaşlardan ve sanatseverlerden tam not aldığına değinerek, katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Öte yandan Şair Nabi Konferans Salonu’nda, yetişkinlere yönelik her Cumartesi saat 19.30’da ‘Asr-ı Saadet’ oyunu sergilenirken çocuklara yönelik te saat 13.00’de ‘Diş Perisi’ oyunu ilk kez sahne alacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.