banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Birlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi yeni yönetimi belli oldu

Birlik Vakfı Genel Merkezi tarafından Av. İbrahim Halil Kızılelma bir kez daha Şanlıurfa Şube Başkanlığına atandı. Kızılelma’nın yönetiminde şu isimler yer aldı:

Mehmet Kuş

Hüsamettin Bulut

Celil Abuzer

Abdurrahim Dusak

Ali Uzunköy

Muhammed Dörtbudak

Abdulkadir Aydın

Hakan Yıldız

Hüseyin Buğdaybey

Kasım Takım

Berat Karaca

Sinan Şeyhanlıoğlu

Mustafa Canoğlu

Ramazan Dağ

Fatih Eryaman

İbrahim Halil Arıcı


Güven tazeleyen başkan İbrahim Halil Kızılelma yaptığı açıklamada;''29 Mayıs 1985 yılında kurulan Birlik Vakfı’nın gayesi; Geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Şanlıurfa’da şube başkanlığını yürüten i.Halil Kızılelma, yeni yönetimimiz ile milletimize, devletimize ve yerelde Şanlıurfa’ya maddi ve manevi olarak hizmet etmeyi vazife bilen birbirinden değerli yönetimiyle milli ve manevi değerlerimiz için çalışmak her vatan evladının olduğu gibi bizlerin de vazifesidir. Diyerek yeni yönetin hayırlı olmasını diledi.''(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.