banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Belediye ABD'li Caz Grubunu getiriyor

Şanlıurfa Belediyesi Amerikalı CAZ Grubunu Şanlıurfa’ya davet etti. Yarın Şanlıurfa’da konser verecek olan Amerikalı sanatçıların sponsoru Şanlıurfa Belediyesi olacak.

 

İşte Şanlıurfa Belediyesindne yapılan yazılı açıklama; "ABD'li ünlü caz grubu ''Trio Chicago ve Friends'' tarafından,  Şanlıurfa’da ücretsiz konser düzenliyor. Şanlıurfa Belediyesi tarafından organize edilen konser Şair Nabi Kültür Merkezinde 13 Eylül 2011 tarihinde saat 20.00 da gerçekleşecek.

Daha önce İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da seyirci karşısına çıkan Trio Chicago ve Friends (Şikago Üçlüsü ve Dostları), bu kez de Şanlıurfalılarla buluşacak.Amerika Klasik Oda Müziği Grubu’nun Kemancı Elliott Golub, kemancı ve viyolonist Marlou Johnston, piyanist Kay Kim ve flütçü Laura Hamm ile Türk asıllı soprano Suna Avcı'dan oluşan grup, ABD'li bestekârların eserlerinin yanı sıra, Türkçe eserler seslendireceği bildirildi.

 

Grup, konserlerindeki stilistik çeşitlilik, yürüttükleri master sınıfları ve gittikleri yerlerdeki öğrencilerle gerçekleştirdikleri eğitimlerle ile tanınıyor. Kısaca, TC&F olarak da anılan grup, Gershwin, Ellington, Bernstein, Copland, Pat Metheny, Cole Porter ve Irving Berlin gibi Amerikan kompozitörlerin müziklerini icra ediyor. Grubun sopranosu, Soprano Suna Avcı, ABD-nin Illinois eyaletinde bulunan Darien şehrinden olup Amerikalı bir Türk-tür. İndiana Universitesinde doktora adayı olarak biliniyor” denildi.     

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.