banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Başkan Beyazgül’den Miraç Kandili Mesajı

Başkan Beyazgül tüm İslam âleminin Miraç Kandil’ini tebrik ederek, bu mübarek günlerin ülkemize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diledi.

Başkan Beyazgül:” Miraç tüm İslam alemi için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bir gecedir. Madde âleminden mana âlemine yükselip ilahi rahmet ve huzura erişmenin, gönül ve ruh temizliği ile sayısız manevi güzelliğin yaşandığı bir zamandır. Böylesine mukaddes bir gecenin; millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya vesile olması en büyük arzumuz ve niyazımızdır. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Hem ülkemizi hem de dünyanın genelini tesirine alan kovid-19 hastalığıyla mücadelede zorluk ve sıkıntılar yaşadığımız bir dönemde Miraç’ın huzur ve esenliğimizi yükseltmesini ümit ediyorum.
Bu duygularla; bütün hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor; bu mübarek günlerin ülkemize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini niyaz ediyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.