banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Başkan Beyazgül Açıkladı: Sürprizlerimiz Olacak

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi sınırlarında bulunan Kızılkoyun bölgesinde devam eden yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İlerleyen dönemlerde farklı tarihi bölgelerde benzer çalışmaların olacağını da belirterek, "Güzel bölgelerimiz için yine sürprizlerimiz olacak" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile Kale Eteği'ndeki yıkım çalışmalarının ardından benzer uygulamasını Kızılkoyun Bölgesi için hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor. 
Bir yandan yıkım çalışmaları süren diğer yandan da konut anlaşmalarının sürdüğü bölgeyi inceleyen Başkan Beyazgül, teknhik ekipten bilgiler aldı. İncelemelerinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Beyazgül, "Kızılkoyun bölgemizde tarihi surları inceledik. Tarihi yapıları inceledik. Yıkımı bir an önce bitirmek istiyoruz. İnşallah bu tarihi mekanı da Şanlıurfa'ya kazandıracağız. Sürpriz yerlerimiz var, güzel yerlerde çalışmalarımız devam edecek. Geriye kalan evlerle anlaşmalarımız sürüyor. Urfa kadim bir şehir. Urfa'ya gelenler çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Buradaki çalışmalarımızın ikinci adımında da ışıklandırma yapacağız. Tarihine, kültürüne ve insanına önem veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.