banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, 106 yıl önce Çanakkale’de bu milletin bağımsızlık için topyekûn direnişini tüm dünyaya büyük bir zaferle gösterdiğini dile getirdi.

Başkan Baydilli mesajında şunları kaydetti:

 “106. yılına girdiğimiz Çanakkale Deniz Zaferi milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır ve eşine az rastlanır tarihe altın harflerle yazılan bir zaferdir. Tarihimizin şanlı ve destansı savaşlarından biri olan Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik için verdiği amansız ve kahramanlıklarla dolu bir destandır.

Bugün bizler de Çanakkale ruhuyla ülkemize sahip çıkmalı, en iyi şekilde hizmet edip ülkemizin daha iyi yerlere gelmesine katkı sunmalıyız. Özellikle gençler Çanakkale’de mücadele eden atalarımızı araştırmalı ve okumalı ki onların fedakarlığını ve mücadelelerini örnek alsınlar. Allah milletimize, ülkemize her zaman zaferler nasip etsin, güzellikler yaşatsın.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nün ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümünü kutluyor, Çanakkale’de vatan uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.