banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

BALIKLIGÖL'DE TURİZM MEVSİMİ 12 AYA YAYILDI
Vatandaşların da gözlemlediği değişim ile birlikte Balıklıgöl'de taşma su ve benzeri görüntüler artık tarihe karıştı.
Şanlıurfa'nın kalbi konumundaki Balıklıgöl'deki değişim vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin yıl içerisinde sil baştan ele aldığı ve kanalizasyon, içme suyu ile yağmur suyunu kapsayan altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kış aylarında hiç bir su birikintisinin yaşanmadığı kutsal mekana yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.

Platoyu gezmeye gelen vatandaşlar çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Bu yıl özellikle son günlerde yoğun bir yağış yaşandı ama bizler Balıklıgöl'e geldiğimizde 3-4 ay önceki tablonun aynısını gördük. Yapılan bu muazzam çalışma kendini göstermiş. Balıklıgöl'e kış sadece kendi güzelliği ile gelmiş ve herhangi olumsuz bir olay göremedik. Emeği geçenleri takdir ediyoruz" diye konuştular.
BALIKLIGÖL'DE NELER YAŞANMIŞTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yıl içerisinde Balıklıgöl platosunda çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmaları başlatmıştı. Kış mevsiminde yaşanan olası su baskınlarının önüne geçmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Balıklıgöl’de alt yapı drenaj ve su tahliye kanalları yenilenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasurfali 5 yıl önce

Balikligol alt gecidi icine parkeden öküzler oldugu sürece bi is cikmaz turistten. Bugün bu öküzler yüzünden trafik tikabinca 155i aradim, telefonu açan nöbetci " polis koyamiyorlsrmis oraya zaten traik zabitasinin alani " dedi. Traik zabitasi da secim nedebiyle ceza yazamiyor. Yani bizden adam olmaz Ayntep in ilcesi olsaydik kesje biraz medeniyet gecerdi bize

Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Misafirimi balikligolde yemege götürmüstul 6 sene önce. Daha önce defalarca gittigim Lokantaci yemek sonrasi cay isteyince "çay yok, loksntada cay mi olur" diye aklinca adam kandiracak. 6 yildir sehir disindan gelen hicbir misafirimi oraya goturmuyorum. Gerizekali cay vermeyip zanan ve yer kazanacagini dusunuyor. Simdi bol bol zaman ve yeri var

Avatar
Abuzittin 5 yıl önce

Hasurfalı kardesim hakli ben de cmt balikligol alt gecidi içine parkeden araçlar icin 155 i aradım buraya polis koyamiyor musunuz dedim. Adam telefonda nerdeyse beni dovecekti.

Avatar
Kıllıbey 5 yıl önce

Gecen balikligolde hasn pasa camidi onundeki kanal suyunda firin hamur tenceresini yikayam ciraklar gordum. Bu zihniyetle mi turizm yapacaksiniz.